Διαταραχές Μνήμης

Σε πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, όταν διαπιστώνεται ότι παρουσιάζουν προβλήματα μνήμης το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι η νόσος Alzheimer.

Κεφαλαλγία

Η κεφαλαλγία ή αλλιώς ο πονοκέφαλος θεωρείται η μάστιγα της εποχής. Η κεφαλαλγία είναι ένα από τα συχνότερα σύμπτωμα για τα οποία αναζητείται ιατρική συμβουλή.

Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια χρόνια νευρολογική αυτοάνοση ασθένεια του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Επιληψία

Επιληψία είναι μια παθολογική κατάσταση κατά την οποία συμβαίνει μία υπέρμετρη παροξυντική εκφόρτιση μιας περιοχής νευρικών κυττάρων.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινώνηστε με τους ειδικούς

Επικοινωνήστε μαζί μας

Parkinson

Η νόσος του Πάρκινσον είναι μια προοδευτικά εξελισσόμενη, εκφυλιστική νόσος του κεντρικού νευρικού συστήματος (εγκέφαλος). Οφείλεται στην προοδευτική νέκρωση των κυττάρων της μέλαινας ουσίας.

Διαταραχές Ύπνου

Ο ύπνος καταλαμβάνει το 30% της ζωής μας και έχει έναν ζωτικό ρόλο στην ευόδωση της υγείας μας. Εξασφαλίζοντας τον αναγκαίο και απαιτούμενο ύπνο εξασφαλίζουμε μια γενικότερη ποιότητα ζωής

Νευρ. Παθήσεις

Διάγνωση και αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων που περιλαμβάνουν αγγειακές βλάβες, τραύματα, λοιμώξεις, νεοπλασίες, εκφυλιστικές παθήσεις, μεταβολικές νόσους

Εγκεφαλικό Επεισόδιο

Το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο συμβαίνει όταν κάποιο αγγείο που τροφοδοτεί τον εγκέφαλο με οξυγόνο ρήγνυται ή φράσσεται προκαλώντας εγκεφαλική βλάβη στο παρέγχυμα γύρω από την περιοχή που αρδεύει με αίμα.