Κατ΄ Οίκον Υποστήριξη

Λαμβάνοντας υπ όψιν την αναγκαιότητα  για συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μας, καθώς και τη δυσκολία σε πολλές περιπτώσεις  μετακίνησης αυτών, παρέχουμε τις κατ’ οίκον υπηρεσίες μέσω της ομάδας μας αλλά και δικτύου συνεργατών μας.

Συμβουλές για το Σπίτι

Στη προσπάθεια μας να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, παρέχουμε  χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές στον ασθενή και το περιβάλλον του, καθιστώντας τους συμμάχους στο έργο μας.

Έλεγχος Μνήμης

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι Νευροψυχολόγοι μας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου της μνήμης και των νοητικών λειτουργιών με αντικειμενικές δοκιμασίες-τεστ. Έπειτα από λεπτομερή αξιολόγηση και διάγνωση προτείνεται ο κατάλληλος τρόπος δράσης και αντιμετώπισης.

Νοητική Ενδυνάμωση

Η Neurocheck παρέχει δραστηριότητες σε ασθενείς με άνοια ή άλλα ελλείμματα των ανώτερων νοητικών λειτουργιών τους με σκοπό την νοητική ενδυνάμωση και την σταθεροποίηση ή και στη βελτίωση της γνωστικής κατάστασης του ασθενούς.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

Επικοινωνία

Φυσικοθεραπεία

Η Neurocheck σε συνεργασία με πολύ έμπειρους  και εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές, παρέχει στοχευμένη υποστήριξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του νευρολογικού αρρώστου υπό ιατρική παρακολούθηση και καθοδήγηση.

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία στοχεύει στο να βελτιώσει τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής και την αυτοεξυπηρέτηση του ασθενούς με εκπαίδευση του ιδίου, των συγγενών του, καθώς και προσαρμοστικές παρεμβάσεις στο χώρο του.

Λογοθεραπεία

Παρέχονται υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης διαταραχών του λόγου και της κατάποσης σε ασθενείς με εγκεφαλικό , Parkinson, άλλες νευρολογικές παθήσεις.

Νευροφυσιολογικό
Εργαστήριο

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Νευροφυσιολογίας για Εγκεφαλογραφήματα, Μυογραφήματα και Mελέτες ύπνου