Μεγάλη προσοχή στο μασάζ ή στη φυσικοθεραπεία 1% να υπάρχει πρόβλημα πρέπει να προηγείται πάντα διάγνωση από ιατρό.

Σοκ προκάλεσε η είδηση την Παρασκευή ότι πέθανε η βασίλισσα του Snapchat Katie May, μόλις στς 34 της χρόνια, από εγκεφαλικό.

Οπως υποστηρίζουν, όμως, τώρα, φίλοι της αδικοχαμένης Katie May, μάλλον υπάρχει εξήγηση πίσω από τον αιφνίδιο θάνατό της, τον οποίο αποδίδουν στη θεραπεία που ακολούθησε για να αναρρώσει από ένα άσχημο χτύπημα στον αυχένα που είχε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης.

Το μοντέλο, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους πόνους επισκέφθηκε δύο φορές τον χειροπρακτικό της. Ομως, μετά την δεύτερη επίσκεψη η κατάστασή της χειροτέρεψε δραματικά, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη ζωή της μετά από λίγες ώρες.

katie-may-708

Η Αμερικάνικη Καρδιολογική Ένωση και η Αμερικάνικη Ενωση για τις Καρδιακές Ανακοπές έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ θεραπευτικών μεθόδων χειροπρακτικών σε λαιμό και αυχένα με μία συγκεκριμένη βλάβη στην αρτηρία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή.

Οι φίλοι της άτυχης 34χρονης τώρα λένε ότι μετά τη δεύτερη επίσκεψη στον χειροπρακτικό της το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, άρχισαν τα έντονα προβλήματα, λέγοντας μάλιστα, ότι καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο δεν μπορούσε να κουνηθεί και έκανε εμετούς.

Η Katie May υπέστη δύο εγκεφαλικά. Από το πρώτο κατάφερε να ανακάμψει, όχι όμως και από το δεύτερο…

Πηγή: iefimerida.gr